Güven Masasına Jandarma Alımı Açıklaması

Jandarma karakollarında kurulan güven masalarına personel alımı ile ilgili açıklama geldi. Bakan Soylu yaptığı açıklamada kadın alımı yapılacağını söyledi. İşte detaylar.

Güven Masasına Jandarma Alımı Açıklaması

Jandarma güven masalarına kadın alımı yapılacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önceki gün Plan Bütçe Komisyonu 'nda açıklamada bulundu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada güven masaları hakkında bilgi verdi ve yapılacak jandarma alımına değindi.

Asayişte güven masaları ile önemli bir adım attıklarını ifade eden Süleyman Soylu, masaların 1150 polis karakolunda, 75 jandarma karakolunda hizmet verdiğini ifade etti. 

Bakan Soylu, "Asayişte etkili sonuçlar üreten huzur uygulamalarından bu yıl 27 tane gerçekleştirilmiş, çeşitli suçlardan aranan –dikkat edin- 32 bin kişi yakalanmıştır. Asayişte insan odaklı yeni bir proje de güven masalarıdır. Vatandaşlarımızın polis merkezi amirliklerine ve jandarma karakol komutanlıklarına girdiğinde kendilerini karşılayacak, sorunuyla ilgil enecek, onları yönlendirecek bayan personellerimizin çalıştırılacağı bir uygulamadır. Hâlen 1.150 polis merkezimiz amirliğinde ve 75 jandarma karakol komutanlığında hizmete olup şimdi 3 bin kadın personel alıyoruz, onları oraya sevk edeceğiz. Onlara sadece polislik eğitimi değil, halkla ilişkiler eğitimini de çok yüksek seviyede veriyoruz ve onları orada aynı şekilde güven masalarında istihdam edeceğiz ve jandarmada da poliste de inşallah bunu başarıyla devam ettireceğiz."

Jandarma alımını bekleyen kadın-erkek adaylar bu adreste >> TIKLA KATIL

KADIN ALIMI YAPILACAK

Bakan Soylu 'nun bu açıklamasına bakacak olursak Jandarma 'ya güven masası personeli alımı da kadın adaylar arasından yapılacak. Alımın ne zaman yapılacağı henüz belli değil. İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN