Cansız Bedeni Bulunan Sibeli Ünli'nin Yürek Burkan KYK Borcu Cevabı

Yenikapı sahilince cansız bedeni bulunan Sibel Ünli 'nin sosyal medya paylaşımları yürekleri burktu. İşte yaşanan o acı olay.

Cansız Bedeni Bulunan Sibeli Ünli'nin Yürek Burkan KYK Borcu Cevabı

20 bin TL  paran olsa ne yapardın? "KYK borcumu öderdim?"

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Sibel Ünli ’den bir süredir haber alınamıyordu. Edinilen son dakika bilgilerine göre Ünli 'nin cansız bedeni  Samatya sahilinde bulundu. 

Yenikapı sahilinde devriye gezen güvenlik görevlisinin bulduğu Sibel Ünli 'nin cansız bedeni , bölgeye çağrılan sağlık ekipleri ile polis ekiplerinin incelemesi sonrası morga kaldırıldı. 

Deniz polisinin yardımıyla kıyıya çıkartılan cesedin 20 yaşındaki Sibel Ünli’ye ait olduğu ortaya çıktı.

ÖLMEDEN ÖNCE ATTIĞI TWEET 'LER YÜREK BURKTU: İŞ İSTİYORUM

Sibel Ünli 'den geriye sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar kaldı. Ünli 'nin sosyal medya hesabı üzerinden yemek katımda 1 TL kaldı , gidecek yerim yok gibi paylaşımlar yaptığı görüldü. 

9 Ekim tarihli tweetinde Sibel Ünli, “Gidecek yerim yok, yaşanmaya değer bir hayatım da" paylaşımını yapmış.

ELİNE 20 BİN TL GEÇSE İLK NE YAPARDIN?

Bir soru sorma platformunda kendisine sorulan "Eline 20 bin TL geçse ilk ne yapardın?" sorusuna Ünli "kibele1903"  kullanıcı adıyla “KYK  borcumu öderim” cevabını vermiş. 

SİBEL ADINA EYLEM

4 Ocak Cumartesi günü, aralarında Sibel' in arkadaşlarının da bulunduğu bir grup vatandaş  Kadıköy 'de  toplandı ve eylem yaptı.

Grup adına konuşan bir genç, Sibel'i tanıdığında kendisinin hastanede tedavi görmeye başlamış olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Bugün memleketin her yanında insanların yüzde 60'ı antidepresan kullanıyorsa, intihar oranları artıyorsa, kimse 'Bunun sebebi bu sistem değildir' demesin. İntiharlar, memlekette herkesin gündemiyken, biz haykırıyoruz: Sibel'in katili kapitalizmdir, bu çürümüş sistemdir"

İstanbul Üniversitesi Emek Gençliği ise sosyal medya hesabı üzerinden acı olay ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Üniversite öğrencisi olarak bizleri çalışmak zorunda bırakan, gençliği psikolojik bunalımlara ve depresyona sürükleyen şey, tam da içinde bulunduğumuz kapitalist sistem ve onun gençliğin yaşamını geleceksizlik çemberiyle sarmasıdır. Bu çemberi; kapitalizmin gençliğe sunduğu açlığı, işsizliği, geleceksizliği ancak örgütlü mücadeleyle kırabiliriz."

KYK BORÇLARI İÇİN DÜZENLEME HEMEN YAPILMALI

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz ay KYK borçları için bir çalışmaları olduğunu , faizlerin silineceğini söylemişti. İşte Erdoğan 'ın o açıklaması:

Gençlerin daha fazla canının yanmaması için KYK borçları düzenlemesinin biran önce yapılması gerekmektedir. 

Siz de KYK borçları hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

KYK BORÇLARI HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA