Beyin Ameliyatı Geçiren Çocuk İşçiye İşkence: Görüntüler Ortaya Çıktı

İstanbul Kağıthane'den korkunç görüntüler geldi. Bir işyerinde çalışan 15 yaşındaki çocuğa , işyerinde bulunan 30 yaşındaki kişinin eziyet ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Beyin Ameliyatı Geçiren Çocuk İşçiye İşkence: Görüntüler Ortaya Çıktı

Beyin ameliyatı geçirmiş çocuk işçiye dayak ve işkence.

İstanbul Kağıthane'de bulunan bir fabrikada feci bir olay ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada yayılması ile ortaya çıkan olay büyük tepki çekti. 8 yaşında 2. kattan düşerek ağır yaralanan ve beyin ameliyatı olan Enes Y. 1,5 yıl önce çırak olarak bir işyerinde çalışmaya başladı. Aynı işyerinde çalışmakta olan 30 yaşındaki Yücel B. isimli kişi  şaka ile karışık 15 yaşındaki çocuğa şiddet uyguluyordu. 

Başta şaka olarak başlayan bu dayaklar zamanla işkenceye dönüştü. Enes Y isimli çocuğun el ve kolunda kesikler, darp izleri, yanık izleri oldu. Çocuk ise korkudan bu işkenceyi ailesine anlatamadı. 

İŞYERİNDEKİ BAŞKA BİRİ KAMERAYA ÇEKTİ

İşyerinde yine aynı durum yaşandı. Yücel B. isimli vicdanı olmayan kişi, Enes Y 'ye tokat atarak onu darp etmeye başladı. İşyerinde çalışan başka biri ise o anları kameraya çekti.  Görüntüleri çeken kişi, bunu bir arakdaşına gönderdi. Görüntü daha sonra darp edilen çocuğun amcasına ulaştı. Aile ve amca hemen işyerine geldi ve çocuklarını oradan aldı. 

Yücel B.'nin cep telefonundan daha önce işkence yaptığı, elindeki ve kolundaki yaraları çekerek "Buralara ne oldu" demesi, Enes Y.'nin de "Sen yaktın ya Yücel abi, burayı da sen kestin" demesi üzerine Yücel B.'nin "Az yapmışım" dediği video da ortaya çıktı.

Feci görüntüler sonrası ailenin şikayetçi olacağı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA