Zincir Market duyurdu! İŞKUR üzerinden Birçok Şehirde 250 Personel Alımı Yapıyor!

Türkiye'de 81 il ve birçok ilçede faaliyette olan BİM marketleri işkur üzerinden 250 personel alımı yapacağını duyurdu. BİM marketlerine personel alım süreci İŞKUR üzerinden yürütülecek. İşte detaylar..

Zincir Market duyurdu! İŞKUR üzerinden Birçok Şehirde 250 Personel Alımı Yapıyor!

Türkiye'de en çok istihdam yaratan sektör olan market sektörü personel alımlarına İŞKUR üzerinden devam ederken, BİM marketleri İŞKUR üzerinden bir çok şehirde bulunan marketlerinde çalıştırmak üzere farklı mesleklerden toplamda 250 personel alımı yapacak.

Başvurular İŞKUR üzerinden olacak

BİM marketlerine çeşitli pozisyonlarda alınacak toplamda 250 personelin alım süreci İŞKUR üzerinden yürütülecek. Adaylar bugünden itibaren başvurularını Mayıs ayının son gününe kadar yapabileceklerdir. https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapan adaylarda “İşyeri Ünvanı” kısmına “BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR ANONİM ŞİRKETİ” yazıp ara kısmına tıkladıklarında BİM marketlerinin İŞKUR üzerinden yayında bulunan tüm ilanlarına ulaşabileceklerdir. Adaylar listelenen bu ilanlardan dilediklerinin üzerine tıklayarak başvurularını yapabilirler.

Hangi pozisyonlarda alımlar yapılacak ? 

Yayımlanan ilanlara bakıldığında BİM marketler Reyon Görevlisi, Depo Görevlisi, Satış Danışmanı, Market Elemanı, Kasiyer ve düz işçi pozisyonlarına alımlar yapılacak.

Adayların ilkokul mezunu olmaları yeterli 

BİM marketler tarafında İŞKUR üzerinden yayımlanan alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan en az ilkokul mezunu olmaları şartı aranıyor.

Kimler başvuru yapabilir ? 

  • Başvuru yapılan pozisyon ile ilgili bölümden mezun olmak 
  • 18 yaşını tamamlamış olmak 
  • En az ilkokuk mezunu olan
  • Vardiyalı çalışma düzenine ayak uydurabilen
  • İşini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan
  • Kamu haklarından mahrum olmayan kişiler başvurularını yapabilirler.

İŞKUR üzerinde şu anda yayında olan ilanlarında bir kısmı yukarıda ki gibidir. BİM marketler tarafından yayımlanan toplamda 250 personel alım ilanına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 

İlanların tamamın için TIKLAYIN