Yaz Yaklaştı İlanlar Art Arda Geldi: İŞKUR'dan 4108 Turizm ve Otelcilik Elemanı Alımı

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte turizm ve otelcilik elemanı alım ilanları art arda yayımlanmaya başladı. İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından 4 bin 108 personel alımı yapılacağı bildirildi.

Yaz Yaklaştı İlanlar Art Arda Geldi: İŞKUR'dan 4108 Turizm ve Otelcilik Elemanı Alımı

İŞKUR 'dan 4 bin 108 turimz personeli alımı.

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte turizm elamanı alımı ilanları artmaya başladı. Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan yeni ilanlarda , farklı şehirlerde istihdam etmek üzer en az ilkokul mezunu adaylar arasından turizm ve otelcilik elamanı alımı yapılacağına yer verildi. 

En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılmakta olan turizm personeli alımlarında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde İŞKUR 'dan başvurusu devam eden turizm ve otelcilik elemanı alım ilanlarına 

ALIMLARIN ÇOĞU AKDENİZ BÖLGESİNE

Yaz ayların yaklaşması ile birlikte turizm işletmeleri art arda ilan yayımlamaya başladı. İŞKUR 'da yayımlanan ilanlara baktığımızda alımların çoğunun Muğla, Antalya şehirlerine yapıldığı görülmekte.

İLANLAR

İşte İşkur 'da yayımlanan ilanlardan bazıları >>

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından yapılan personel alımında adayların yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması gerekmektedir. En  az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular İŞKUR 'dan yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

Turizm ve otelcilik elemanı alım ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir. 

1. Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada İş Arayan kısmından giriş yapın. 

3. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Bu ekranda MESLEK kısmına Turizm Ve Otelcilik Elemanı yazın ve ARA butonuna tıklayın.

ARA butonuna tıkladıktan sonra ilanlar aşağıda sıralancaktır. 

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN