VGM KPSS'siz 23 Temizlik Görevlisi alımı Başvuru Özel Şartları ve Tarihleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kadrolu işçi alımı başvuru genel ve özel şartları belli oldu.

VGM KPSS'siz 23 Temizlik Görevlisi alımı Başvuru Özel Şartları ve Tarihleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan duyuruda, kuruma İŞKUR üzerinden 23 temizlik görevlisi alınacağı kaydedilirken, başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, sağlık şartlarını yerine getiriyor olması, İstanbul'da ikamet ediyor olması, 35 yaşını doldurmamış olması gerektiği kaydedildi. Adayların ayrıca ilanda belirtilen başvuru genel ve özel şartların tamamına hakim olması gerektiğine vurgu yapıldı. Buna göre adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ise şu şekilde: 

Başvuru işlemleri 22 Mart 2021 tarihi itibariyle başlayacak, 26 Mart 2021 tarihine kadar sürecek. Başvuru işlemleri İŞKUR'un www.iskur.gov.tr adresi üzerinden kolaylıkla yapılabilecek. Noter kura işlemleri ve yerleştirme sonuçları www.vgm.gov.tyr adresinden ilan edilecek. Adaylar başvuru süreci ve daha sonraki kura işlemlerine dair tüm ayrıntılara kurumun resmi internet sayfasından erişim sağlayabilecek.