Türkiye İş Kurumu'nda Yayımlandı: 7 Şehirde EGM'ye Kura ile Kamu Personeli Alımı

7 şehirde İl Emniyet Müdürlüklerine ve Polisevlerine kamu personeli alımı için İŞKUR 'da ilanlar yayımlandı. İlan detayları ve başvuru adımları haberimizde.

Türkiye İş Kurumu'nda Yayımlandı: 7 Şehirde EGM'ye Kura ile Kamu Personeli Alımı

7 şehirde emniyete personel alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda il emniyet müdürlüklerine ve polisevlerine kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Kamuya İŞKUR üzerinden yapılan personel alımında başvurular devam ediyor. 7 şehre yapılan kamu personeli alımında başvuru detayları haberimizde. 

İLANLAR

İŞKUR 'da Emniyete yapılan kamu personeli alımları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanlarda kamu personeli alımlarının en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacağına yer verildi. İlkokul ve lise mezunu personel alımları için KPSS şartı aranmazken , lisans ve ön lisans mezunu kadrolara başvuru yapacaklarda 60 KPSS şartı istenmektedir. 

KPSS puanı ile alım yapılan kadrolara puan üstünlüğüne göre aday çağrılacak. Lise ve ilkokul mezunu kadrolara ise kura ile alım yapılacak.

  • Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Askerliğini yapmış veya muaf olmak.  
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük ayılığı almamak.
  • 657 DMK'nın 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Engelliler için gerekli sağlık kurulu raporunu almış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan İŞKUR sayfasında İŞ ARAYAN kısmına tıklayın ve burada bulunan ekranda TC kimlik numaranız ve  şifrenizle giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra çıkan  ekranda İŞ İLANLARI 'nı tıklayın.

4. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan kısma EMNİYET ya da POLİSEVİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU VE ÖZEL İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN