Sınavsız Kamu İlanları: 78 Şehre Kadrolu 723 Personel Alımı Başvurusu İnternetten

İŞKUR üzerinden 78 şehre en az ilkokul mezunları arasından personel ve işçi alımı yapılacak. Kamuya yapılan personel ve işçi alımı için başvurular internet üzerinden alınıyor. OGM, üniversite, VGM ve belediyeye yapılan kamu işçisi alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Sınavsız Kamu İlanları: 78 Şehre Kadrolu 723 Personel Alımı Başvurusu İnternetten

723 kamu işçisi alınacak.

İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu işçisi ve personeli alımı ilanlarına baktığımızda farklı şehirlerde çalıştırmak üzere 723 işçi ve personel alımı yapıldığı görüldü. Kamuya kadrolu olarak yapılan kamu işçisi alımında başvurular İŞKUR üzerinden devam ediyor. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda başvuru bilgilerine ve başvuru adımlarına yer verdik.

İŞKUR KAMU İLANLARI

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayımlanan kamu ilanlarına baktığımızda adayların Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Orman Genel Müdürlüğü, Senir Belediye Başkanlığı ve akıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edileceği görüldü. 

İlanlar yayımlandı. Takip için TIKLA KATIL

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

En az ilkokul mezunları arasından KPSS puan şartı aranmadan kamuya yapılan kadrolu işçi alımında başvuru genel şartları şu şekilde:

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak).
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak.
  • Atanacağı görevi yapmasına engel bir sağlık sorunu olmaması.

OGM İLANI

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kamu ilanının detayları şu şekilde:

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLANI

DİĞER KAMU İLANLARI

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu bu sayfa üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra panel karşınıza çıkacak. Burada İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın ve iş arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini tıklayın.

Son olarak ARA butonuna tıklayın ve kamu ilanlarına başvurunuzu bu sayfadan yapın.

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN