Sahil Güvenlik İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ilana başvurular başladı. Sahil Güvenlik işçi alımı başvuru ekranı ve başvuru özel şartları haberimizde.

Sahil Güvenlik İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Sahil Güvenlik işçi alacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımında başvuru detayları haberimizde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Sahil Güvenlik işçi alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak

- 18 yaşını tamamlamış olmak ve 01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar.

- Affa Uğramış olsa bile Devletin Güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklma veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya guruplara ya da terör örgütlere üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

- Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırılmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

- Kurumsal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Yaptırılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

,

BAŞVURULAR İNTERNETTEN BAŞLADI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki linke gitmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Daha sonra iş arayan kısmından giriş yapın ve karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI 'na  tıklayın. Son olarak iş arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN