Özel Hastane ve Sağlık Kurumları 23 Kadroya İŞKUR'dan Personel Alıyor

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan yeni ilanlarda , 23 farklı kadroda istihdam etmek üzere sağlık işletmelerine ve özel hastanelere personel alımı yapılacağı bildirildi.

Özel Hastane ve Sağlık Kurumları 23 Kadroya İŞKUR'dan Personel Alıyor

Hastanelere İŞKUR 'dan yeni personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan yeni ilanlarda hastanelere personel alımı yapılacağı bildirildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımında başvuru detayları haberimizde. 

ATT, ambulans şoförü, hemşire, bilgi işlem elemanı, tıbbi dökümantasyoncu, sekreter, hasta danışmanı, ön muhasebeci, diş hekimi asistanı, Halkla ilişkiler görevlisi, ilk ve acil yardım teknikeri, işçi, sağlık teknikeri, hasta ve yaşlı bakım elemanı, iş güvenliği uzmanı, doktor, temizlik görevlisi, diğer sağlık personeli, sekreter, klinik destek elemanı, çağrı merkezi personeli, büro memuru, ebe kadrolarına yapılan personel alımlarında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Özel hastanelere , sağlık kurumlarına yapılan personel alımlarına başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, sürekli çalışacak olması, kadrolar için istenen bölümlerden mezun olması , diksiyonu düzgün olması, atanacağı görevi yapmaya engel bir sağlık sorunu olmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR 'da yayımlanan bu ilanlara başvurular yine İşKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke gidin.

https://esube.iskur.gov.tr

2 Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

3. TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra açılan ekranda İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. Son olarak aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır. Bu ekranda başvuru yapmak istediğiniz kadroyu meslek kısmına yazın ve ARA butonuna tıklayın.

ARA tuşuna tıkladıktan sonra ilanlar aşağıda sıralanacaktır. 

TÜM KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN