Noter'e Bilgisayar Bilen KPSS'siz Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilan yayımlandı. yayımlanan ilanda notere bilgisayar bilgisi olan en az lise mezunu personel alımı yapılacağına yer verildi.

Noter'e Bilgisayar Bilen KPSS'siz Personel Alımı

Noter 'e bilgisayar bilen personel alımı.

Noterlere personel laıları Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinden devam devam ediyor. Son olarak yayımlanan ilanda Konya 8 'inci noterliğine bilgisayar bilen personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde notere yapılan büro memuru alımının başvuru detaylarına ve başvurunun nasıl yapılacağına yer verildi. 

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası araılığıyla yayımlanan ilanda en az  lise mezunu adaylar arasından personel istihdamı sağlanacağına yer verildi. İŞKUR 'da yayımlanan ilan şu şekilde;

MUSALLA BAĞLARI MAH. DEMİRALSK. NO:4/B SELÇUKLU... SELÇUKLU/KONYA  adresinde bulunan 8. Noterliğe yapılan personel alımında şartlar şu şekilde açıklandı:

"Noter katibi olarak yetiştirmek üzere Lise mezunu, bilgisayar bilgisi olan,  28 yaş altı erkek personel alınacaktır.  Askerliğini yapmış olması gerekmektedir. F klavye kullanmasını bilen kişiler tercih edilecektir"

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan , atanacağı görevi yapmaya engel sağlık sorunu olmayan adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular aşağıdaki şekilde yapılacak:

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın ve iş arayan kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak.

Bu ekranda belirtilen İŞ İLANLARI kısmını tıklayın. Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Bu ekranda gösterilen İŞYERİ UNVANI kısmına NOTER yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlan aşağıda sıralancaktır. 

TÜM KAMU İLANLARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

NOTER ÇALIŞMA SAATLERİ

Noterler hafta içi sabah saat 9 'da açılır ve 12.30 'a kadar çalışır. 1 saatlik öğle molasının ardındna 13.30 ile 17.00 arasında mesai devam eder. Noterler 17.00 'da kapanır.

Hafta sonu ise nöbetçi olan noterler saat 10.00 ile 16.00 arasında çalışmaktadır.

 09:00-12.30 / 13.30-17:00