Mezuniyet Şartı Yok: Bu 30 Şehirde Yaşayanlara 2300 TL Maaşla İş

30 şehirde yaşayan vatandaşlara İşKUR 'dan aylık 2300 TL maaşla iş için duyuru geldi. İşte yayımlanan duyurunun detayları, başvuru şartları ve ilanlara başvuru şekli.

Mezuniyet Şartı Yok: Bu 30 Şehirde Yaşayanlara 2300 TL Maaşla İş

İŞKUR 'dan farklı şehirlere personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Farklı şehirlerde , farklı kadrolarda çalıştırmak üzere yapılacak personel alımı için başvuru detayları haberimizde.

KURS

İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayımlanan ilanlar , işbaşı eğitim kursu ve mesleki eğitim kursu kapsamında gerçekleştirilecek. Adaylar İŞKUR tarafındna önce kursa alınacak. Kurs süresinde başarılı olan ve mesleği öğrenenler işe yerleştirilecek.

Öte yandan kurs süresi boyunca vatandaşların giderleri İşKUR tarafından karşılacak olup günlük harçlık verilecek. Harçlık ise Günlük 77,70 TL 'dir. Bu tutar, kurslara başvuru yapan öğrenciler için 58,27, işsizlik ödeneği alanlar için ise 38,85 TL 'dir. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi aracılığıyla duyurulan, mezuniyet şartsız ve en az ilkokul mezunu  personel kadrolarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Kurumuna kayıtlı olmak,
  • İşsiz olmak,
  • 15 yaşını tamamlamış olmak,
  • İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak,
  • Emekli olmamak,
  • Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak,
  • Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak,
  • İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,
  • Sürekli çalışabilecek,
  • İş öğrenmeye açık, yoğun çalışma temsposuna ayak uydurabilecek.

GÜNCEL İLANLAR

İŞKUR resmi sayfasında yayımlanan güncel ilanlar şu şekilde;

İŞBAŞI EĞİTİM KURSLARI ŞEHİRLERİ

İşbaşı eğitim kurslarına baktığımızda Sakarya, Edirne, Burdur, Ankara, İstanbul, Kocaeli ve Mersin şehirlerine alım yapıldığı görülüyor.

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI ŞEHİRLERİ

Mesleki eğitim kursu ilanlarına baktığımızda ise Aydın, Samsun, Çorum, Diyarbakır, Zonguldak, Hatay, Elazığ, Bursa, Balıkesir, Giresun, Hatay, Kahramanmaraş, Batman, Malatya, Yalova, Bilecik, Nevşehir, Trabzon, Edirne, Rize, Denizli, Mardin, Muğla, Ankara, Tokat, Afyonkarahisar şehirlerine alım yapıldığı görüldü. 

Yukarıdaki şehirlere yapılan alımlarla adaylar,  farklı kadrolara istihdam edilecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve müracaatını internet üzerinden yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda , üst menüde bulunan Online İşlemler kısmına tıklayın. Online işlemler kısmına tıkladığınızda alt kısımda bir menü karşınıza çıkacak. Bu menüde KURS yazan yere tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN