Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İŞKUR Üzerinden Spor Tesislerine Garson Alıyor

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşme internet sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden spor tesislerinde istihdam edilmek üzere 1 garson alınacak.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İŞKUR Üzerinden Spor Tesislerine Garson Alıyor

İlana göre Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor tesislerinde garson unvanında personel alımı gerçekleştirilecek. En az ilkokul mezunu adayların başvuruları bekleniyor.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi garson alımı yapacağını ilan etti. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden ilan edilen personel alımı duyurusuna göre Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet garson alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı için İŞKUR ilan numarası paylaşıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak ve 45 yaşından gün almamış olmak,
  • MEB onaylı hijyen belgesi müşteri ilişkileri geliştirme sertifikasına sahip olmak,

Başvuruları kabul edilen adaylar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü Lavanta Tepesi otelde çalıştırılmak üzere geçici söyledi yani 3 ay görevde bulunacakları açıklanmıştır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Garson Alımı Başvurusu Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?
Müracaat işlemleri resmi internet sayfası üzerinden en geç 6 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecektir. Başvuruları ise İŞKUR üzerinden 00007008659 iş ilan numarası ile yapılacaktır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi personel alımı için adayların kura ile tespit edileceği açıklanmıştır. Kura ise değirmenler Mahallesi Cevat Sayılı Bulvarı Merkez Burdur adresinde 9 Eylül 2022 tarihinde 13.00 ile 14:00 tatil arasında kura çekimine tabi tutulacaktır.