Listeler Güncellendi İŞKUR Üzerinden Türkiye Geneli 95 Bin Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR tarafından güncellenen iş ilanlarında kamuya ve özel sektöre 94 bin 289 personel alımı gerçekleştirilecek.

Listeler Güncellendi İŞKUR Üzerinden Türkiye Geneli 95 Bin Personel Alımı Yapılacak

Türkiye geneli personel alımları İŞKUR üzerinden devam ediyor. İŞKUR’dan yapılan açıklamada kamuya ve özel sektöre 81 ilde 94 bin 289 personel alımı gerçekleştirilecek. Vasıflı ve vasıfsız personel alımı yapılacak kadroların bazıları geçici olurken genel itibariyle devamlı kadrolara alım yapılacak.

20 Bin Beden İşçisi Alınacak

Yapılacak alımlara bakıldığında en fazla alım beden işçisi kadrosuna yapılacak. Toplamda 19.565 beden işçisi için açık kadro bulunuyor. Bu kadroda yapılacak alımların tamamı özel sektöre yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu kadrolar için işyerlerine göre başvuru şartları değişiklik gösterebiliyor.

En Fazla Alım Yapılacak Pozisyonlar

Beden işçisi kadrosundan sonra en fazla alım yapılacak pozisyonlar şu şekilde. Satış danışmanı/uzmanı kadrosuna 3.011 personel alınacak, Temizlik görevlisi kadrosu için açık bulunan iş sayısı 3.228 olurken garson kadrosu için Türkiye geneli 1.683 personel ihtiyacı bulunuyor.

Tekstil için aranan makinacı sayısı 1.658 olurken en çok aranan meslek gruplarından olan silahsız özel güvenlik görevlisi kadrosu için 1.247 personel alımı yapılacak. Silahlı özel güvenlik görevlisi için ise 100 personel alım ihtiyacı bulunuyor.

Başvurular Nasıl Yapılacak

Adaylar başvurularını İŞKUR sistemine kaydolduktan sonra online olarak yapabilecek. Açık işler sayfasından yapılacak başvurularda başvuru yapmak istediğiniz ili seçip arama yaparak bulunduğunuz ildeki iş ilanlarını listeleyebilirsiniz. Yazının sonundaki bağlantı üzerinden başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

En Fazla Alım Yapılacak Kadroların Listesi

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /