KPSS Şartı Yok: Noter Katibi Alımı İlanı Yayımlandı

2 Şehirde noterlere KPSS şartı olmadan noter katibi alımı yapılacağı açıklandı. İşKUR 'da yayımlanan noter katibi alımının başvuru şartları , başvuru şekli ve detayları haberimizde.

KPSS Şartı Yok: Noter Katibi Alımı İlanı Yayımlandı

İki şehirde noterlere personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda iki şehirde noterlere personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan en az lise mezunu adaylar arasından yapılan noter katibi alımında başvuru detayları haberimizde.

İLAN İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Noterlere yapılacak personel alımı için iş ilanları Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayımlandı İlanlara baktığımızda Gaziantep ve Samsun 'daki noterlere personel alımı yapıldığı görüldü. Samsun Tekkeköy 2. noterliği ile Gaziantep 12. noterliğe yapılan personel alımı için başvuru genel ile özel şartları şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Noter katibi alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- İŞKUR'a kayıtlı ve işsiz olmak

- Noter katibi kadrosunda çalışmasına engel sağlık sorunu olmaması.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Yayımlanan iki ilanın başvuru özel şartları şunlar:

Samsun Tekkeköy 2. Noterliği tarafından yayımlanan noter katibi alımı duyurusu: Tekkeköy 2. Noter'inde işbaşı eğitimden çalıştırılmak üzere, bay-bayan, 20-25 yaş arası, çalışkan, öğrenmeye açık, en az önlisans mezunu eleman alınacaktır.

Gziantep 12. Noterliği tarafından yayımlanan noter katibi alımı duyurusu: Gaziantep 12. Noterliği’nde Noter katibi olarak yetiştirilmek üzere, 10 Parmak klavye eğitimi almış, en az lise mezunu, askerlik görevini yapmış, 25 yaş ve altı,  Devlet memurları kanununun 48. Maddesindeki özellikleri taşıyan (Kamuda çalışmak şartlarından mahrum olmamak) asgari ücret ile çalışacak, erkek personel aranmaktadır. Müracaatlar şahsen 16:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İŞKUR üzerinden yayımlanan noter katibi alımına başvurular internet üzerinden alınıyor. Aşağıdaki adımları izleyerek başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. İş ilanlarına tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda gösterildiği gibi İŞYERİ UNVANI yazan kısma NOTER yazın ve ARA butonuna tıklayın.

İlana başvuru yapacak adaylar bu sayfada: Bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

İlanlara tıklayarak müracaatınızı yapın.

UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE TÜM İŞ İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN