Kamuya Sınavsız 10 Bin 118 Personel Alımı İlanları Bugün Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu resmi sayfası TYP kısmından yayımlanan ilanda , sınavsız ve mezuniyet şartsız 10 bin 118 personel alımı yapılacağı bildirildi. Bugün yayımlanan ilanların detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

Kamuya Sınavsız 10 Bin 118 Personel Alımı İlanları Bugün Yayımlandı

İŞKUR 'da bugün persone lalım ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan ilanlarda , mezuniyet ve sınav şartı olmadan 10 bin 118 adet personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı illere geçici olarak yapılan işçi alımlarında başvurular bugün başladı. İŞKUR üzerinden alınan başvurularda adaylar , İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden şahsen ya da internet üzerinden başvurusunu yapabilir.

GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI

Kamuya geçici olarak yapılan işçi alımında 10 bin 118 personel alımı için ilanlar bugün yayımlandı. İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda adaylar, kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde geçici olarak çalıştırılacak.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, TYP kapsamında personel alımlarında herhangi bir mezuniyet ve sınav şartı aranmadığına yer verildi. 18 yaşını doldurmuş, İŞKUR 'a kayıtlı olan adaylar arasından yapılan personel alımında adayların AÖF haricinde öğrenci olmaması şartı var. Emekli ya da malulluk aylığı almayan adaylar arasından yapılacak alımda tüm şartlar şu şekilde;

  • Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

ADAYLAR NASIL BELİRLENECEK?

  • Noter kurası yöntemi,
  • Liste yöntemi,
  • Yüzde seksen noter kurası, yüzde yirmi liste yöntemi.

ALIM YAPILAN İLLER VE SON BAŞVURU TARİHLERİ İLE İŞE BAŞLAMA TARİHİ

Alınacak adaylar Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Ağaçlandırma, Park düzenlemeleri gibi işlerde çalıştırılacak.

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP başvurusu hem internet üzerinden , hem de İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden yapılmaktadır. Şahsen başvuru için mesai saatleri içinde size en yakın İŞKUR Bölge Müdürlüğü şubesine gidin. İnternet üzerinden başvuru için aşağıdaki adrese gidin.

https://goo.gl/YKrvF7

Bu linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada TYP başvurunuzu yapın. İstanbul, Batman, Antalya, Bursa, Malatya ve Hakkari illerine alım yapılıyor.

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN