Kamuda KPSS'siz İş Fırsatı: 1311 Personel ve İşçi Alımı Başvurusu Başladı

İŞKUR üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda farklı şehirlerdeki kamu kurum ve kuruluşlarına 1311 personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şatı olmadan yapılan personel ve işçi alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Kamuda KPSS'siz İş Fırsatı: 1311 Personel ve İşçi Alımı Başvurusu Başladı

1311 personel ve işçi alınacak.

İŞKUR üzerinden art arda duyurular yayımlandı. Kamu ilanları kısmından yayımlanan duyurularda en az ilkokul mezunu adaylar arasından farklı şeheirlere personel , memur ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı olmadan yapılacak işçi personel memur alımında başvuru bilgileri yazımızda.

KAMU İLANLARI KISMINDA DUYURULDU

İŞKUR e sube kısmında bulunan kamu ilanları kısmında yayımlanan duyurularda üniversitelere, hastanelere, kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelere personel işçi alımı yapılacağına yer verildi.

İlanlar yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

ALIM YAPILAN KADROLAR VE KURUMLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu ilanları şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanın başvuru genel koşulları şu şekilde:

  1. 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlarını taşımak.
  2. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendine göre; affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  3. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.
  4. 18 yaşını tamamlamış olmak. 

BAŞVURU ADIMLARI

İŞKUR başvuru adımları şu şekilde:

1. Aşağıdaki linke tıklayın:

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada iş arayan yazan yerden giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra bir panel karşınıza çıkacak. Burada İŞ İLANLARI yazan eyre tıklayın.

4. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Burada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

KAMU İLANALRINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN