İŞKUR Üzerinden KPSS'siz, İlkokul Mezunu 3707 Temizlik Görevlisi Alınıyor

İŞKUR, en az ilkokul mezunu adaylar arasından 3707 temizlik görevlisi alımı için ilan yayınladı. Müracaat koşulları ile şekline yönelik merak edilen bütün detaylar haberimizde...

İŞKUR Üzerinden KPSS'siz, İlkokul Mezunu 3707 Temizlik Görevlisi Alınıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel ve yeni temizlik görevlisi alım ilanına yönelik haberler gelmeye devam ediyor. Ülkemizin farklı illerinde özel sektör ile kamu kurumlarında istihdam edilmek üzere adaylardan en az ilköğretim mezunu olmaları talep ediliyor. İlan edilen duyuru kapsamında başvuru koşulları değişkenlik gösterirken bazı kurumları KPSS şartlarını dahi aramıyor.

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına müracaat işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi amacıyla öncelikli olarak. https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/AcikIslnAra.aspx sayfasına erişim yapıldıktan sonra 'meslek' yazılı olan kutucuğa 'temizlik görevlisi' yazılır ve arama seçeneğine tıklanır. Daha sonrasında çıkacak ilana giriş yapılır. Başvuru koşullarını taşınmanız durumunda 'başvuru' butonuna tıklayın ve böylece başvurunuzu yapabilirsiniz.