İŞKUR Üzerinden Ankara'da İstihdam Edilmek Üzere Büro Memuru Alımları Art Arda Yayımlandı! 

İŞKUR üzerinden özel sektörde istihdam edilmek üzere büro memuru alım ilanları art arda yayımlandı.

İŞKUR Üzerinden Ankara'da İstihdam Edilmek Üzere Büro Memuru Alımları Art Arda Yayımlandı! 

İŞKUR resmi sayfasından en az lise ve dengi okullardan mezun adaylar için yayımlanan ilanlara yoğun ilgi devam ediyor. Ankara'nın çeşitli semtlerinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okullardan mezun büro memuru alımının yapılacağına dikkat çekilen duyurularda, başvuru yapacak adayların İŞKUR'a kayıtlı olması, en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerektiği bildirildi.

Engelli büro memuru alımlarının da yapılacağına yer verilen resmi sayfadaki ilanlara adaylar www.iskur.gov.tr adresinden erişim sağlayabiliyor. İlgili ilanlara göz atmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girildikten sonra meslek kısmından Büro Memuru kısmının seçilmesi, İl kısmından da Ankara'nın seçilmesi gerekiyor. Engelli iş ilanlarına da yine ilgili sayfadan erişim sağlamak mümkün.  

Yeni Memur alımı duyurularını takip etmek , diğer özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olmak için sadece iş haberlerinin yer alacağı sayfaya katılabilirsiniz. Katılım isteği göndermek için TIKLAYIN.