İşkur Türkiye Geneli 115 Bin İşçi Alıyor

İş arayan yüzbinlerce vatandaş için İşkur üzerinden iş ilanları açıkladı. Türkiye Geneli 81 İlde 115 bin işçi alımı için İşkur kolları sıvadı.

İşkur Türkiye Geneli 115 Bin İşçi Alıyor

Sürekli güncellenen iş ilanlarıyla iş arayan vatandaşlara umut olan İşkur’da güncel olarak 115 bin personel alımı gerçekleştirilecek. Kimi alımlar kamuya kimi alımlar ise özel sektöre olmak üzere Türkiye geneli 115 bin 162 kişi alınacak.

Birçok iş kolunda alım yapılacak kadrolar için başvurular İşkur açık işler sayfasından yapılıyor. Gerekli şartları sağlayan adaylar başvurularını online olarak sayfadan yapabiliyor.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak

İşkur açık iş ilanları üzerinden onlarca kadroya personel alımı yapılacak. En çok beden işçisi kategorisinden yapılacak. Türkiye geneli 20 bin 169 beden işçisi alımı yapılacak. Bunu 3 bin 809 kişiyle temizlik personeli takip ederken 3 bin 508 satış danışmanı alımı yapılacak. 1.212 silahsız özel güvenlik görevlisi ile beraber 208 silahlı özel güvenlik görevlisi alınacak. Yine en çok alımı yapılan ve en çok araştırılan kadrolardan biri de şoför kadrosu oldu. Şoför kadrosuna Türkiye geneli 1.330 personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Daha sonra başvurmak istediğiniz şehri seçip tıkla dedikten sonra o şehirdeki ilanlar karşınıza gelecektir.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

En Çok Alım Yapılacak Kadrolar

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /