İŞKUR Her Ay Düzenli Maaş İle Evden Paketleme Yapacak Binlerce Çalışan Arıyor!

Evinizden çıkmadan düzenli bir aylık maaş almak ister misiniz? Bu bağlamda birçok ev hanımı İŞKUR'un sunduğu paketleme işinin detaylarını inceliyor. Evden çalışma hizmeti sunan firmaların sayısı her geçen gün artmaya devam ederken, detaylar merak konusu oluyor. Peki, İŞKUR'un evden eve paketleme işinin detayları neler? Herhangi bir başvuru şartı var mı? Detaylar haberimizde...

İŞKUR Her Ay Düzenli Maaş İle  Evden Paketleme Yapacak Binlerce Çalışan Arıyor!

Ülkemizde ev hanımları başta olmak üzere birçok kesim evden çalışma imkanı aramaya başladı.İŞKUR evden çalışmayı düşünenler için paketleme hizmetleri sunuyor. Sadece evde paketleme hizmeti vermekle kalmıyor, iş arayanlar için fabrika gibi yerlerde paketleme işleri de sunuyor.

Evden Çalışarak Ne Kadar Kazanılır?
İŞKUR, özellikle kayıt yaptıran ve evden çalışma olanaklarından yararlanmak isteyenlere, evden çalışma imkanı sağlamakta.SMS, e-posta veya arama yoluyla iş bilgisi vermektedir. Evden çalışma fırsatları sayesinde, işte ne kadar zaman harcadığınıza bağlı olarak ortalama 4 saat ile 3.000 TL civarında kazanabilirsiniz. Ne kadar çok zaman harcarsanız, o kadar çok para kazanırsınız.


İŞKUR'un Paketlemesini Verdiği Ürünler
Evde paketleme işleri kapsamında İŞKUR :kına paketleme, nikah şekeri yapma, poşet katlama, tel toka paketleme, bitki çayı paketleme, çizelge seti hazırlama.,evde sabun paketleme gibi çeşitli ürünlerin paketlenme işini veriyor.