İŞKUR'dan Kamuya 377 Personel Alımı (MEB, EGM, Belediye)

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan kamu ilanlarında , belediyelere, İl Emniyet Müdürlüklerine, Üniversitelere, Öğretmenevlerine, BOTAŞ'a ve Enstitülere 377 kamu personeli ve işçi alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR'dan Kamuya 377 Personel Alımı (MEB, EGM, Belediye)

İŞKUR 'dan başvurusu devam eden kamu personeli alımı ilanı.

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla belediyelere ve kamu kurumlarına personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından farklı şehirlere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarına yer ver verdik. 377 personel ve işçi alımı için yayımlanan ilanlar şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan alımlarda KPSS şartı aranırken , ilkokul ve lise mezunu adaylar arasından yapılan alımda KPSS şartı aranmamaktadır. Kamu haklarından mahrum olmayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru adımları şu şekilde;

ADIM ADIM BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların müracaatlarını İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

1. Aşağıdaki linke gidin.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. İş İlanları sayfasında aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini işaretleyin ve ARA butonuna tıklayın.

İlana başvurunuzu bu sayfadan yapabilirsiniz.

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN