İşkur'dan 39 Şehre Sınavsız Günlük 89 TL ile Personel Alımı İş İlanları

39 farklı şehirde ilanlar yayımlandı. İŞKUr üzerinden yayımlanan ilanlarda günlük 89 TL ile personel alımı yapılacağına yer verildi. Sınavsız personel alımları haberimizin devamında. İşte ilanlar.

İşkur'dan 39 Şehre Sınavsız Günlük 89 TL ile Personel Alımı İş İlanları

İŞKUR'dan istihdam atağı: Günlük 89 TL ile bu illere personel alımı.

Türkiye İş Kurumu üzeirnden art arda duyurular yayımlandı. 22 Şubat 2020 tarihli duyurularda mezuniyet şartı olmadan ve en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İşbaşı eğitim ve mesleki eğitim kursları kapsamında yapılan personel alımında birçok ilan yayımlandı. 

İŞKUR üzerinden bugün yayımlanan duyurularda personellerin önce eğitime alınacağı , işbaşında gerçekleştirilecek eğitim sonrası adayın hem meslek hem iş sahibi olacağı bildirildi. Farklı şehirlerer yapılan personel alımlarında başvuru detayları kamu bülteni sayfasında.

İş ilanına başvuracaklar bu adreste:  TIKLA KATIL

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İşbaşı ve mesleki eğitim programlarına başvuru yapacak gençlerin aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- İŞKUR' a kayıtlı işsiz olmak,

- 15 yaşını tamamlamış olmak,

- İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak,

- Emekli olmamak,

- Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak,

- Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak,

- İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,

- Yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler.

- Ayrıca tarımsal faaliyette bulunanlar ile isteğe bağlı sigortalı sayılanlar, sosyal yardım, engelli maaşı ile dul ve yetim aylığı alanlar da işbaşı eğitim programından yararlanabilirler.

GÜNCEL İŞ İLANLARI

İşKUR üzerinden yayımlanan güncel işbaşı eğitim ve mesleki eğitim kursları ilanları şu şekilde:

İşbaşı Eğitim Programları

Mesleki Eğitim Kursları Güncel İş İlanları

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurulara başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın. Bu ekranda KURS yazan yere tıklayın ve kurs ilanları sayfasına giderek müracaatınızı yapın.

TÜM KAMU VE İŞKUR İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN