İşkur'dan 36 Şehre Sınavsız 2600 TL Maaşla Personel Alımı Başladı (Noter Katibi, Mühendis, Şoför, İşçi, Muhasebeci, Büro Memuru)

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyurularda 36 farklı şehirde personel alımının başladığına yer verildi. Sınavsız yapılan personel alımlarında kadrolar, başvuru bilgileri ve son başvuru tarihi yazımızda.

İşkur'dan 36 Şehre Sınavsız 2600 TL Maaşla Personel Alımı Başladı (Noter Katibi, Mühendis, Şoför, İşçi, Muhasebeci, Büro Memuru)

Son dakika : İŞKUR 'dan 2600 TL maaşla personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi iş ilanları üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda sınavsız çok sayıda şehre personel alımı yapılacağına yer verildi. Noter katibi, büro memuru, muhasebe elemanı, mühendis, tekniker, işçi ve daha birçok kadroda istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvuru bilgileri kamubulteni.com'da.

İlana başvuru yapan ve şartları taşıyan adaylar önce kursa alınacak. Kura alınacak adaylara kurs süresince maaş ödemeleri İşKUR tarafından yapılacak. Yapılacak ödemeler şu şekilde:

1. İş arayan statüsündeki vatandaşlar için günlük 89,4 TL, öğrenciler için 67,05 TL, işsizlik ödeneği alanlar için 44,7 TL zaruri gider ödemesi,
2. İşte Anne Projesi kapsamında 0-15 yaş arasında çocuğu olan ve İş Kulübü avantajlarından faydalanan ve akabinde işbaşı eğitim programlarına katılan kadınlara günlük 95 TL zaruri gider ödemesi
3. Geleceğin meslekleri olarak belirlenen mesleklerde düzenlenen programlarda katılımcılara günlük 100 TL zaruri gider ödemesi,
4. İmalat sektöründeki mesleklerde düzenlenecek işbaşı eğitim programlarına katılan kadınların bakmakla yükümlü oldukları 2-5 yaş arası çocukları için aylık 400 TL bakım desteği ödemesi,
5. Genel sağlık sigortası primi,
6. İş kazası ve meslek hastalığı sigortası primi Kurumumuz tarafından işbaşı eğitim programı süresince karşılanmaktadır

GÜNCEL İLANLAR

İşbaşı eğitim programları güncel iş ilanları şu şekilde:

Mesleki eğitim kursları güncel iş ilanları ise şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Kurslara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

1. Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
2. 15 yaşını tamamlamış olmak,
3. İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak,
4. Emekli olmamak,
5. Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak,
6. Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmak,
7. İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapacak adayların esube.iskur.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. 

İŞKUR e sube sayfasında giriş yaptıktan sonra üst menüde bulunan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan menüde kurs seçeneğini tıklayarak başvurunuzu yapın.

İş ilanları için  TIKLAYIN