Hastanelere Sınavsız 1832 İşçi ve Personel Alımı Başvurusu Başladı-İşte 4 Adımda İŞKUR'dan Başvuru

Farklı illerde hastanelere en az ilkokul mezunları arasından KPSS şartı olmadan 1832 personel ve işçi alımı yapılacak. Kamu hastanelere yapılacak işçi ve personel alımının başvuru bilgileri haberimizde.

Hastanelere Sınavsız 1832 İşçi ve Personel Alımı Başvurusu Başladı-İşte 4 Adımda İŞKUR'dan Başvuru

Son dakika : Hastanelere personel alınacak.

Farklı illerde hastanelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından sınavsız işçi ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurularda güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, hasta bakım personeli, ısıtma ve doğalgaz personeli, inşaat işçisi ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. 8 Haziran 2020 tarihli kamu ilanları kamubulteni.com 'da.

İlanlar art arda yayımlandı. Takip için  TIKLAYIN

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

İŞKUR 'da yayımlanan duyurular şu şekilde:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan genel  şartlar şu şekilde:

1- Türk vatandaşı olma,

2- 18 yaşını tamamlamış olmak,

3- İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak,

4- Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

5- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

6- Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuata uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

7- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular alım sürecinin her aşamasında reddedilecektir.

8- Göreve başlayacak personellerin görevini yapmasına (Temizlik Görevlisi (Hastane) için: İşyerlerinin; temizliğine, atıklarının toplanmasına, eşya ve malzemelerinin taşınması vb işlere, evrakının taşınmasına, ayrıştırılmasına ve dağıtımına ilişkin işler, Hastane Hizmetlisi (Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri) için: Üniversitemiz hastanelerindeki hastaların taşınmasına, pozisyon verilmesine, temizliği ile basit bakımı ile hasta numunelerinin taşınmasına, dağıtılmasına ve arşivlenmesine yönelik hizmetler ile benzeri nitelikteki diğer hizmetlere ilişkin işler) engel sağlık sorununun olmaması gerekmektedir. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

9- Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe eklenen geçici madde 6'ya göre '' Kamu kurum ve kuruluşlara işe yerleştirilecek kişileri; Kurum tarafından gönderilen listedeki adaylar arasında yapacağı doğrudan kura çekimi ile belirler denildiğinden noter kurasında isminin çıkması.

10- İlan tarihi itibariyle İstanbul ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

11- Diğer hususlarda ilgili mevzuat / yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

BAŞVURULAR BAŞLADI

İlanlara başvurular internet üzerinden, İşKUR e sube üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

1 Yukarıdaki linke tıklayın. Aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. 

2. Açılan sayfada iş arayan yazan kısımdan giriş yapın. İşKUR şifreniz yoksa e Devlet ile Giriş yazan kısımdan giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

3. Bu ekranda belirtildiği gibi İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. 

4. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğine tıklayın ve ARA butonuna tıklayın.

İlanlar aşağıda sıralanacaktır. 

KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN