Et ve Süt Kurumu'na İŞKUR'dan KPSS'siz Personel Alımı Yapılacak

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda Et ve Süt Kurumu bünyesine KPSS'siz kura ile personel alınacağına yer verildi.

Et ve Süt Kurumu'na İŞKUR'dan KPSS'siz Personel Alımı Yapılacak

Et ve Süt Kurumu 'na persoenl alınacak.

Et ve Süt Kurumu Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. İŞKUR 'da yayımlanan duyuruda Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Kombinası Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 3 personel alımı yapılacağına yer verildi. İki kadroya yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Et ve Süt  Kurumu Müdürlüğü tarafından İŞKUR 'da yayımlanan duyuruda Kasap ve Elektrikçi kadrosuna personel alınacağına yer verildi. İşKUR 'da yayımlanan ilan şu şekilde:

BAŞVURU DETAYLARI

Elektrikçi alımı için yayımlanan duyuru şu şekilde:

1 (BİR) KİŞİ ELEKTRİKÇİ MESLEĞİNDEKİ TALEP İÇİN;MESLEK YÜKSEK OKULLARININ ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ, ELEKTRONİK HABERLEŞME TEKNOLOJİSİ VE  ELEKTRİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞABİLİR OLDUĞUNU SAĞLIK KURULU RAPORU İLE BELGELEMEK,BULAŞICI HASTALIĞI BULUNMAMAK.

2 Kasap kadrosuna yapılacak personel alımı için şartlar şu şekilde:

Kasap mesleği statüsünde çalıştırılmak üzere 2 (iki) kişi alınacaktır. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, en az lise mezunu olmak, MEB, EBK ve İŞKUR tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) Sertifika Sahibi Olmak veya Kasaplık konusunda Ustalık veya Kalfalık belgesine sahip bulunmak. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 iş gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

BAŞVURU EKRANI

İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adrese gitmesi ve başvurusunu İŞKUR sayfası üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın ve İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini tıklayın.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA