En Az İlkokul Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Başvuruları İŞKUR Üzerinden Alınacak

Bartın Üniversitesi rektörlüğü'nün en az ilkokul mezunlarından kadrolu kamu işçisi alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. Bartın Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan personel alımı duyurusunda, üniversiteye en az ilkokul mezunlarından temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alınacağı belirtilmiş, temizlik görevlisi alımında başvuru yaş şartının en yüksek 35 olduğu , güvenlik görevlisi alımında ise ilgili şartın 30 olarak belirlendiği belirtilmi

En Az İlkokul Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Başvuruları İŞKUR Üzerinden Alınacak

En Az İlkokul Mezunlarından Kadrolu İşçi Alımı Başvuruları İŞKUR Üzerinden Alınacak

Bartın Üniversitesi rektörlüğü'nün en az ilkokul mezunlarından kadrolu kamu işçisi alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. Bartın Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan personel alımı duyurusunda, üniversiteye en az ilkokul mezunlarından temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alınacağı belirtilmiş, temizlik görevlisi alımında başvuru yaş şartının en yüksek 35 olduğu , güvenlik görevlisi alımında ise ilgili şartın 30 olarak belirlendiği belirtilmişti.  Başvurularla ilgili resmi sayfada yapılan duyuruda, "İŞ-KUR tarafından Bartın Üniversitesine bildirilen başvurular arasından ilan edilen her unvan sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. Kura çekimi Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Ağdacı Kampüsü Konferans salonunda yapılacak olup, günü ve saati kurumun internet sitesinden (www.bartin.edu.tr) ayrıca duyurulacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Kura sonucu belirlenen adaylar kurumun internet sitesinde (www.bartin.edu.tr) ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır." uyarısı yer aldı. Bartın Üniversitesi Rektörlüğünün personel alımı duyurusundaki tüm detaylara, başvuru genel ve özel şartlarına göz atmak için lütfen TIKLAYIN.

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMINDA SON SAATLERE GİRİLDİ!

2019 Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı (2019-İcra) için 7 Kasım'da başlayan başvuru işlemleri 14 Kasım'a kadar devam edecek. Başvurular ÖSYM'nin resmi sayfasından kabul edilecek.  Başvuru yapacak adayların Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezuniyetinin yanısıra diğer şartları da yerine getirmesi gerekiyor. Başvuru genel ve özel şartları ile başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirmeye ÖSYM'nin resmi sayfasından erişilebilir. İlandaki şartlar ve detaylar için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA