Duyurular Art Arda Geldi! Yüzlerce Kişiye 75 TL Harçlık ve İş Fırsatı

Ordu, İstanbul, Ankara, Bursa, Van, Iğdır, Kocaeli, Gümüşhane, Denizli, Manisa, Edirne , Antalya, Giresun, Sakarya, İzmir, Kars, Adıyaman, Çorum, Bilecik illerinde meslek edindirme ve işbaşı eğitim kursları açıldı.

Duyurular Art Arda Geldi! Yüzlerce Kişiye 75 TL Harçlık ve İş Fırsatı

İŞKUR'dan yeni ilanlar yayımlandı

Ordu, İstanbul, Ankara, Bursa, Van, Iğdır, Kocaeli, Gümüşhane, Denizli, Manisa, Edirne , Antalya, Giresun, Sakarya, İzmir, Kars, Adıyaman, Çorum, Bilecik illerinde meslek edindirme ve kartal eve nakliyat işbaşı eğitim kursları açıldı.

İlkokul, Lise, Önlisans , Lisans düzeyinden yeni iş haberlerini kaçırma! Tıkla ve Katılım isteği gönder.

İŞKUR üzerinden bu şehirler için yayımlanan ilanlara başvuru yapan adaylar hem meslek edinip, hem de İŞKUR'un sağladığı cep harçlığını alıyor. İşbaşı eğitim programı sonrasında işyeri tarafından istihdam edilme konusunda da öncelik kazanıyor. Gazete Muhabiri, satış danışmanı, konfeksiyon işçisi, aşçı yardımcısı, garson, çağrı merkezi müşteri temsilcisi , Büro memuru, ahşap mobilya imalatçısı gibi mesleklerde yayımlanan ilanların detaylarına İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden erişim sağlanabiliyor.

İŞKUR'un resmi sitesine giren adaylar, buradaki mesleki eğitim kursları butonuna tıkladıktan sonra ilgili kurslara ve başvuru şartlarına erişim sağlayabiliyor.