DSİ-EGM ve Diğer Kurumlara KPSS'siz 50 KPSS ile 162 Personel Alımı

DSİ, EGM, MEB, Üniversiteler ve belediyeler , Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımladıkları ilanlarında 162 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. KPSS 'siz ve 50-60 KPSS ile yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

DSİ-EGM ve Diğer Kurumlara KPSS'siz 50 KPSS ile 162 Personel Alımı

İŞKUR kamu ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından 162 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Üniversitelere, İl Emniyet Müdürlüklerine, Polisevlerine, DSİ bölge Müdürlüklerine ve belediyelere yapılan personel alımlarında detaylar kamubulteni.com 'da.

ALIM YAPAN KURUMLAR VE KADROLARI

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak.
  • Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde yer alan süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmaması.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması.

BAŞVURU ADIMLARI

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan kamu ilanlarına başvurular devam ediyor.  Yukarıda yazan ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzeirnden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz.

Bu ekranda, yukarıda gösterildiği gibi  İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Daha sonra aşağıdaki ekranı göreceksiniz..

Bu ekranda gösterildiği gibi İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna basın.

KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARINDAN  HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN. 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN