BOTAŞ'a İŞKUR üzerinden 186 İşçi Alınacak (Mezuniyet, Yaş Şartı ve Diğer Şartlar Açıklandı)

BOTAŞ'a İŞKUR üzerinden personel alınacak. Teknisyen, mühendis, sağlık memuru, büro görevlisi, uzman yardımcısı, avukat, disçeper, operatör , itfaiye görevlisi pozisyonları için başvuru işlemleri başladı.

BOTAŞ'a İŞKUR üzerinden 186 İşçi Alınacak (Mezuniyet, Yaş Şartı ve Diğer Şartlar Açıklandı)

BOTAŞ İŞKUR Üzerinden 186 Kadrolu İşçi Alacak! Başvurular Başladı (Mezuniyet, Yaş ve Diğer Şartlar Açıklandı)

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü 186 kişilik personel alımı yapacak. Başvurular 4 Ocak 2019 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sayfasından online olarak yapılabilecek.

BOTAŞ resmi internet sayfasından ve İŞKUR'dan geçtiğimiz günlerde yapılan resmi bilgilendirmede, kuruma 186 işçi alımı yapılacağı alımların BOTAŞ iş yerleri için geçerli olacağı belirtilirken, başvuru yuapacak adayların ilan edilen pozisyonlar için gerekli mezuniyet, yaş sınırı , KPSS şartlarını dikkatle incelemesi gerektiğine vurgu yapıldı. Alımlar Türkiye'nin bir çok ilinde yapılacak. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını aşmaması şartlar arasında yer alıyor. İşe başlatılan adayların deneme süresi 30 gün olarak belirlenirken, adayın kurumda istihdamı halinde 3 yıl boyunca nakil talebinde bulunamayacağı da belirtildi. 

Hangi Pozisyonlar için Alım Yapılacak?

BOTAŞ tarafından yayımlanan ilanda bir çok pozisyon için alım yapılacağı belirtiliyor.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Teknisyen, mühendis, sağlık memuru, büro görevlisi, uzman yardımcısı, avukat, disçeper, operatör , itfaiye görevlisi.

DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇ, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUN!

BOTAŞ personel alımı, bekçi alımları, askeri personel alımları, özel sektör iş fırsatları ve daha fazlasıyla ilgili aklınıza takılanları sorabileceğiniz kadın-erkek adaylarla bilgi alışverişinde bulunarak sohbet edebileceğiniz Türkiye'nin en büyük memur adayı grubu kamu bülteni'ne ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için TIKLAYIN.

TÜM GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OL!

Memur alımlarını kaçırmamak, özel sektör, ekonomi ve gündemi gün boyu takip edebilmek için TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA