BOTAŞ 268 Personel Alımı Başvurusu Bugün Başladı: İşte İŞKUR Başvuru Sayfası

BOTAŞ bünyesine , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. KPSS 60 puan şartı ile yapılacak personel alımı için başvurular bugün alınmaya başladı.

BOTAŞ 268 Personel Alımı Başvurusu Bugün Başladı: İşte İŞKUR Başvuru Sayfası

BOTAŞ 268 personel alımı yapacak.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü bir ilan yayımladı. 25 Ocak 2021 tarihli kamu ilanında farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 268 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu ilan Resmi Gazete'de , AÇSHB kamu ilan sayfasında da yayımlandı ve başvuruların İŞKUR üzerinden alınmaya başladığına yer verildi.

İŞKUR e sube sayfsı üzerine baktığımızda ilana başvuruların bugün başladığı ve 29 Ocak tarihine kadar devam edeceği görüldü. Başvurusunu yapmak isteyen adayların bu tarihe kadar müracaatını yapması gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI

BOTAŞ personel alımı için başvuru genel bilgileri şu şekilde:

1-İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

2- İŞKUR’da bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

3- İşe başlatılan işçilerin deneme süresi 30 gündür.

4- İşe başlayan işçiler, 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacaktır.

5- İlana müracaat edecek adayların ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir

ALIM YAPILAN KADROLAR

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki linkten alınıyor.

https://esube.iskur.gov.tr/

Linke tıklayın. açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Daha sonra iş arama sayfasını göreceksiniz .Burada İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

Kadın erkek adaylarla  bilgi alış verişinde bulunmak için TIKLAYIN