81 Şehirde Gençlere İŞKUR'dan Part Time İş Müjdesi

8 milyon genci ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İŞKUR aracılığıyla 81 şehirde part time personel alınacağına yer verildi. Bu hafta meclise gelecek istihdam kalkanı paketi sonrası süreç başlayacak.

81 Şehirde Gençlere İŞKUR'dan Part Time İş Müjdesi

Son dakika açıklaması: 8 milyon gence part time iş imkanı.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istihdam kalkanı paketini kamuoyuna duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada istihdamı sürekli hale getirmek, genç işsizliği azaltmak için düğmeye basıldığını söyledi. 

İlanlar art arda yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

BAKAN SELÇUK AÇIKLAMIŞTI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı son açıklamada gençlerin iş hayatına erken atılması , meslek öğrenmeleri için milyonlarca gence part time iş imkanı sunulacağını söyledi. Bakan Selçuk, Avrupa ve diğer ülkelerde part time çalışmanın oldukça yaygın olduğunu , ancak Türkiye 'de az olduğunu , bu sistemle part time iş imkanının arttırılacağını söyledi. 

MECLİS 'E GELİYOR

Bu hafta meclise geleceği açıklanan istihdam kalkanı paketinin görüşmelerinin önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. 

8 MİLYON GENCE PART TİME İŞ

Edinilen bilgilere göre istihdam kalkanı paketinde 8 milyon üniversite öğrencisine part time iş imkanı sağlanacağına yer verildi. Söz konusu pakette gençlerin istihdamına yönelik de yeni çalışma modelleri ve teşvikler yer alıyor.

8 milyon üniversiteli gence part time iş sunulacak ve hem sigorta erken başlamış olacak hem de gençler iş hayatına erken atılmış olacak.

İŞKUR ARACILIĞIYLA ALIM OLACAK

Yapılan açıklamada part time iş ilanlarının İŞKUR aracılığıyla yayımlanacağına yer verildi. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN