35 Şehirde Belediye ve SYDV’lere 2.249 Personel Alınacak

İşkur üzerinden duyurulan güncel ilanlarla 35 farklı şehirde KPSS şartsız en az okur yazar olan 249 personel alımı yapılacak.

35 Şehirde Belediye ve SYDV’lere 2.249 Personel Alınacak

35 farklı şehir ve ilçelerinde belediyeler ile Aile Bakanlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına KPSS şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecektir. İş başvuruları için en az 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor.

Güncel Başvurular

İş arayan vatandaşlar için iş kapısı olan kurumların yayımladığı ilanlar şuan güncel ilanlar. En fazla yaş sınırı ise emeklilik şartını sağlamayan adaylar için geçerli. Yani emekli olmamış veya emeklilik şartlarına sahip olmamak gerekiyor.

Başvuru Şekli

Başvurular, iş arayan kuruma göre değişiklik gösterebiliyor. Başvurular şahsen yada kurum tarafından belirlenen web adreslerine yapılacaktır. Başvuru şartları her kuruma göre değişkenlik gösterebiliyor.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak

Kurumların açtığı kadrolar için çok fazla seçenek söz konusu. En fazla personel beden işçisi kadrosuna alınacaktır. Bunun yanında temizlik personeli, şoför, mühendis, güvenlik görevlisi, büro personeli, garson, aşçı, öğretmen, peyzaj işçsisi ve çok sayıda kadroya personel alınacaktır.

Başvuru şartlarına yazının sonundaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Alım Yapılacak Yerler ve Son Başvuru Tarihi

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /