2 Şehirde Noterlere KPSS'siz Büro Memuru Alımı Yapılıyor

2 şehirde noterler bünyesine KPSS puan şartı aranmadan personel alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan noter katibi alımı ilanlarına baktığımızda en az lise mezunları arasından alım yapıldığı görüldü. İlan başvuru bilgileri yazımızda.

2 Şehirde Noterlere KPSS'siz Büro Memuru Alımı Yapılıyor

Noter'e personel alınacak.

İŞKUR üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda noter bünyesine en az lise mezunları arasından 2 şehre noter katibi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı olmadan noterlere yapılan katip alımında başvuru bilgilerine, kamubultnei.com olarak bu yazımızda yer verdik.

İŞKUR İLANLARI

İki şehirdeki noterlere yapılan büro memuru alımında adaylar , katip olarak istihdam edilecek. İlanlara baktığımızda Mersin 'de bulunan 10 'uncu noterliğe ve Konya Beyşehir'de bulunan 1 'inci noterliğe personel alımı yapıldığı görüldü. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İki şehirdeki noterlere yapılan personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel koşulları sağlaması gerektiği bildirildi:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- En az lise mezunu olmak,

- İŞKUR'a kayıtlı olmak , kayıt yaptırmak,

- Noter katibi olarak çalışmasına engel sağlık sorunu olmaması,

İlanın özel şartları ise şu şekilde:

Mersin 10 'uncu Noterliği

ADALET BAŞTÜRK (10.NOTER)'E ;

  • ÜNİVERSİTELERİN BİLGİSAYAR, BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI, BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ VE BENZERİ BÖLÜM MEZUNU
  • 22 - 30 YAŞLARI ARASI BAY-BAYAN BÜRO MEMURU ALINACAKTIR.

Konya Beyşehir 1 'inci Noterliği

Noterde katip olarak yetiştirilip çalıştırılacak,iletişim becerisi yüksek,bilgisayarı aktif olarak kullanabilecek,askerliğini yapmış erkek personel alınacak

BAŞVURU

İlanlara başvurular internet üzerinden, İŞKUR sayfasından alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların esube.iskur.gov.tr adresine gitmesi gerekmektedir. Bu sayfaya giden adaylar, iş arayan kısmından giriş yapacak. Giriş yapınca karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın.

Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Burada İŞYERİ UNVANI yazan kısma NOTER yazıp ARA butonuna tıklayın.

Kamu ilanlarını takip için TIKLAYIN