2-4 Bin TL Maaşla: Noter ve Huzurevlerine KPSS'siz İŞKUR'dan Personel Alımı

Farklı şehirlerde Huzurevleri ve Noter bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. Sınavsız yapılan personel alımlarında detaylar haberimizde. İşte ilan.

2-4 Bin TL Maaşla: Noter ve Huzurevlerine KPSS'siz İŞKUR'dan Personel Alımı

İŞKUR 'da huzurevi ve noter personel alımı ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , farklı şehirlerde Huzurevleri ve notere personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımlarında başvuru detayları haberimizde.

İŞKUR İNTERNET SAYFASINDAN BAŞVURULAR BAŞLADI

Huzurevi ve Noter tarafından yapılan personel alımları için ilanlar İŞKUR resmi sayfasında yayımlandı ve müracaatlar Türkiye İş Kurumu internet sayfası aracılığıyla alınmaktadır.

İlana başvuracalarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

İLANLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar , alım yapılan şehirler şu şekilde;

Gaziantep 12. Noterliğine büro memuru alımı yapılıyor. 

Noter 'e yapılan büro memuru alımının başvuru şartları şu şekilde;

"Gaziantep 12. Noterliği’nde Noter katibi olarak yetiştirilmek üzere, 10 Parmak klavye eğitimi almış, en az lise mezunu, askerlik görevini yapmış, 25 yaş ve altı,  Devlet memurları kanununun 48. Maddesindeki özellikleri taşıyan (Kamuda çalışmak şartlarından mahrum olmamak) asgari ücret ile çalışacak, erkek personel aranmaktadır. Müracaatlar şahsen 16:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır."

Balıkesir, İzmir, Antalya, Aydın ve İstanbul 'a personel alınıyor. 

Huzurevlerine yapılan personel alımlarının detayları , sırayla şu şekilde;

Balıkesir- 5 Temizlik personeli alımı: ALTUNİZADE HUZUREVİ YAŞLI BAKIM MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ YAŞLI BAKIM MERKEZİNDE ÇALIŞACAK ERKEK KAT GÖREVLİSİ ALINACAKTIR.

İzmir- 1 Hasta ve yaşlı bakımı elemanı: Özel Anılar Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde 8 saatlik vardiya sisteminde çalışacak sertifikalı bayan yaşlı bakım elemanı alımı yapılacaktır. İlgilenen adaylar  0530 614 32 06  no lu telefonu arayıp bilgi alabilirler.

Aydın- 1 Hemşire alımı: CANDAN HUZUREVİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; HEMŞİRE ALINACAKTIR. Başvurmak isteyen adayların İŞKUR DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler. 

Aydın- 1 Yaşlı bakımı elemanı:  CANDAN HUZUREVİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI ALINACAKTIR. Başvurmak isteyen adayların İŞKUR DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler. 

Aydın- 1 Sosyal Hizmet Uzmanı alımı:  ÖZEL GÜNEŞ HUZUREVİ VE BAKIM MERKEZİNDE, SORUMLU MÜDÜR OLARAK ÇALIŞABİLECEK TERCİHEN TECRÜBELİ BAYAN SOSYAL HİZMET UZMANI ALINACAKTIR. Başvurmak isteyen adayların İŞKUR DAN ALACAKLARI BELGE ile görüşmeye gitmesi gerekmektedir. İnternetten başvuracak adaylar ise BAŞVUR butonu ile başvurusunu tamamladıktan sonra MUTLAKA işverenle iletişime geçmelidirler. 

İzmir- 2 Yaşlı Bakımı elemanı alımı: Firmamıza hasta ve yaşlı bakımında görev alacak, 560 saatlik sertifikalı personel aranmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyenlerin ilana sistem üzerinden başvuruda bulunduktan sonra firmamız ile şahsen iletişime geçmeleri gerekmektedir.

İstanbul 2 Yaşlı Bakım elemanı alımı: Sabırlı, hoşgörülü, anlayışlı, titiz, yardımsever ,,aldığı sorumluluğu harfiyen yerine getiren, kötü durumlar karşısında soğukkanlılığını koruyabilen,ekip çalışmasına önem veren,esnek çalışma sistemine uyum sağlayabilen kişiler 

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın ve iş arayan kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmını tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada İŞYERİ UNVANI yazan kısma başvuru yapmak istediğiniz yerin adını yazın ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU ve ÖZEL SEKTÖR İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN