Üniversiteye Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Personeli Alımı Yapılacak

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine noter kurası ve sözlü sınav ile işçi kadrosuna 17 kamu personeli alınacak.

Üniversiteye Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Personeli Alımı Yapılacak

Bugün yayımlanan duyuru ile Mimar Sinan Üniversitesi’ne sürekli işçi ve eski hükümlü/terör mağduru kadrolarına toplamda 17 personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular için KPSS şartı aranmıyor.

Alım Yapılacak Kadrolar ve İlan Numaraları

Güvenlik Görevlisi (Silahlı): 8 Personel, İlan No: 00006722629

Temizlik Görevlisi: 5 personel, İlan No: 00006722017

Temizlik Görevlisi: 3 personel (Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan), İlan No: 00006722057

Marangoz: 1 personel, İlan No: 00006721864

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İşkur) açık işler sayfası üzerinden yapılacaktır. 18 Nisan 2022 tarihinde başlayan başvurularda son gün 22 Nisan 2022.

Başvuru Genel Şartları

1. Türk vatandaşı olmak,

2. 18 yaşını tamamlamış olmak,

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

4. Askerlik ile ilişiği olmamak (Erkek adaylar için yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

5. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

6. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7. Eski hükümlü: Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkûm olmamak şartıyla; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezası alan ya da ceza süresine bakılmaksızın zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanlar, cezası ertelenenler, koşullu salıverilenler, denetimli serbestlikten yararlananlardan eski hükümlü belgesi ile durumlarını belgelendirenleri ifade eder.

8. Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan: 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirenleri ifade eder.

Başvuru Özel Şartları

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /