Üniversite Hastanesine KPSS'siz Sürekli İşçi Alımı Yapılacak-Başvuru Başladı

Üniversite hastanesi bünyesine en az ilkokul mezunlarından işçi alımı için ilan yayımlandı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

Üniversite Hastanesine KPSS'siz Sürekli İşçi Alımı Yapılacak-Başvuru Başladı

Üniversite hastanesine işçi ve güvenlik görevlisi alınacka.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi e sube 'denyayımlanan duyuruda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesine temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Üniversite hastanesi bünyesinde çalıştırmak üzere yapılan personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başladı. 

ALINACAK PERSONEL SAYISI

İŞKUR 'da bugün yayımlanan ve başvurusu başlayan personel alımında 10 güvenlik görevlisi ve 22 temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 32 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Kadrolu olarak çalıştırmak üzere yapılan işçi alımında başvuru detayları şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde:

- Türk vatandaşı olmak,
- 18 yaşını tamamlamış olmak
- Affa uğamış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar , Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk,zimmet, irtikap,rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık,sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
- Anayasal düzen ve bu düzenin işleyişine, özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarında dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma ve kovuşturma bulunmamak,
- Askerliği ile ilişiği olmamak ( yapmış olmak tecilli veya muaf olmak)
- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,
- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malüllük aylığı almamış olmak şartları aranır.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Güvenlik görevlisi alımı özel şartları şu şekilde:

- Lise ve dengi okul mezunu olmak,
- 18-35 yaş arasında olmak.
- 5188sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak,Özel Güvenlik Kimlik (silahsız) kartına sahip olmak, (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir)
- Kadın adaylarda en az 165 cm boyunda olmak, Erkek adaylarda en az 175 cm boyunda olmak, (Aile hekimi ile belgelendirilmelidir.)
- Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak,
- Üniversitenin tüm yerleşkelerinde (Merkez ve ilçeler) iç ve dış ekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,
- Başvuran adaylarişyerindeki çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
- Alınacak işçilerin deneme süresi 60 gün (2 ay) olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süreleri beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.
- Atama için öngörülen şartlara sahip olmayanların , yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanların, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili diiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları geçersiz sayılarak, atamaları yapılmayacak , atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.
- Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde, Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecek olan sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Temizlik Görevlisi alımı başvuru özel şartları şu şekilde:

- En az ilköğretim en çok lise ve dengi okul mezunu olmak,
- 18-35 yaş arasında olmak
- Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak,
- Üniversitesin tüm yerleşkelerinde (Merkez ve ilçeler) iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak .
- Başvuran adaylar işyerindeki çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
- Alınacak işçilein deneme süresi 60 gün (2 ay) olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süreleri beklemeksizin tazminatsız feshedilecektir.
- Atama için öngörülen şartlara sahip olmayanların, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanların, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları geçersiz sayılarak, atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmı olsa dahi iptal edilecektir.
- Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde, Üniversitemiz web sitesinde ilan edilecek olan sınav tarihlerinde sınava katılmayan adylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

BAŞVURU İŞKUR 'DAN

İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda kamu seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

DİĞER İLLERE DE İŞÇİ ALIMI OLACAK

İŞKUR üzerinden güncel ilanlara baktığımızda sadece Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 'nin ilanına başvuru alınıyor. Diğer illere de işçi alımı yapılacak.İlan bekleyenlerle bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

Diğer şehirlerdeki üniversite  hastanelerine personel alımı için ilanlar geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN