TTK 500 İşçi Daha Alacak

Son dakika açıklaması. Zonguldak 'ta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TT K'ya 500 işçi alımı daha yapılacağını söyledi.

TTK 500 İşçi Daha Alacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında TTK 'ya 500 işçi alımı yapılacağını söyledi.

Zonguldak'ta miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli ifadeler kullandı. Erdoğan "İki gün önce gerçekleştirilen kura ile 1000 kardeşimiz TTK'nın kadrolu işçisi oldu. 500 işçi daha alacağız" dedi.

Erdoğan 'ın açıklamaları şu şekilde;

"Bu seçimde elbette öncelikle belediye başkanlarını seçeceksiniz. Saadece bu kadar değil. Bu seçimde Türkiye'ye kurulmaya çalışmakta bulunan tuzakları birlikte bozacağız.

Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline, halkımızın işine aşına kastedenler ellerini oğuşturuyor. Ama milletim 31 Mart'ta gereken dersi verecek. Bunların yanında CHP, sözde İYİ Parti, maalesef adı Saadet olan saadetsiz bir parti var. Vatana ihanet içinde olan bu dörtlü çeteye oy verecek misiniz?

Sizi Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de inlerinize gömeceğiz dedik gömdük. 'Sırtımızı PKK'ya, YPG'ye PYD'ye dayıyoruz' diyor. Biz de sırtımızı milletimize ve Allah'ımıza dayıyoruz. FETÖ'süne de diğerlerine de nefes aldırmayacağız. Bu can bu tende oldukça biz bunları kovalaycağız, onlar kaçacak. Ne yaptılarsa bu milletin çelik gibi iradesi karşısında çaresiz kalanlar, 31 Mart için tarihlerinin en büyük ittifakını oluşturdular.

Emekçinin hakkını gözetmek en önemli görevimiz. İki gün önce gerçekleştirilen kura ile 1000 kardeşimiz Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun kadrolu işçisi oldu. 500 işçi daha alacağız.