TTK 1000 Kamu İşçisi Alımı Yapacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 1000 kamu işçisi alımı yapacak.

TTK 1000 Kamu İşçisi Alımı Yapacak

Kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor. Bakanlıklar ve Üniversiteler gibi bir çok kamu kurumu her gün ilana çıkarken, son olarak bir alım haberi de Türkiye Taşkömürü Kurumu'dan geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 1000 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. 

TTK işçi alım başvuru şartları neler?

- İlan tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak

- En az İlkokul mezunu olmak,

- İlan tarihi itibari ile 32 yaşından gün almamış olmak,

- Askerlikle ilişiği olmamak.

TTK işçi alım kura sonuçları ne zaman?

Kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan adaylar; Kurumumuzca sevk edilecekleri tam teşekkülü hastaneler tarafından, 20.06.2012 tarih ve 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kurallarına uygun olarak hazırlanan TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda alacakları “Yeraltında panoayak üretim işçiliği sanatında çalışır” kararlı sağlık raporlarına müteakip işe başlatılacaklardır.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce, açıklanan tarihlerde başlayacak olan 5 günlük işçi alım ilanı süresi içinde, şartlara haiz olan adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adrese göre Zonguldak, Bartın veya Karabük İş Kurumu İl Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.