TCDD Kadrolu 263 İşçi Alımı Yapacak

TCDD tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda farklı kadrolara kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan ve 60 KPSS şartı ile yapılacak işçi alımında başvuru detayları haberimizde.

TCDD Kadrolu 263 İşçi Alımı Yapacak

TCDD işçi alacak.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafındna bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda işçi alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda 263 işçi alınacağına yer verildi. Biz de bu haberimizde TCDD personel alımının detaylarına yer verdik.

ALIM YAPILAN KADROLAR

TCDD tarafından yayımlanan ilanda , alınacak adayların istihdam edileceği kadrolar şu şekilde;

Makinist İşçi kadrosuna 79 personel,

Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi kadrosuna 29 personel,

Lokomotif Tamircisi kadrosuna 23 personel,

Elektrikçi kadrosuna 27 işçi, 

MotorTamircisi kadrosuna 23 işçi ,

Vagon İmal ve Tamircisi kadrosuna 52 personel,

Kaynakçı kadrosuna 29 işçi,

Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü kadrosuna ise 1 işçi alımı yapılacak.

Adaylar yapılacak sözlü sınavında sına kurul üyelerince; 100 puan üzerinden özgüvenleri, yazılı ve sözlü iletişimleri, beceri, gözlem, stres ve problem çözme konularındaki yetenekleri olmak üzere beceri alanında toplamda 50 puan, mezun oldukları okul bölümüyle ilgili olarak da mesleki terim, mesleki yapı malzemeleri ve teknik konulardan mesleki bilgi alanında toplamda 50 puan üzerinden değerlendirilmektedir

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular 26 Aralık 2019 günü başlayacak. Başvurular İşKUR üzerinden kabul edilecek.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

TREN MAKİNİSTİ İLANINA BAŞVURACAK ADAYLARDA ( TCDD Taşımacılık AŞ unvanı :Makinist İşçi)

Otomotiv Teknolojisi Makine Elektronik Teknolojisi Raylı Sistemler Makine Teknolojisi Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi Raylı Sistemler Makinistlik

TESVİYECİ(TCDD Taşımacılık AŞ unvanı: Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçiliği) kadrosu için adayların Makine mezunu olması gerekmektedir.

MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ kadrosu için mezuniyet şartı:

Makine Elektronik Teknolojisi Elektrik Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi, Mekatronik

Elektrikçi kadrosu için MYO elektrik mezunu.

ALIŞITIRICI MONTÖR kadrosu için MYO Otomotiv Teknolojisi mezunu olmak.

NEZARETÇİ VE USTABAŞI (MAKİNE VE METAL MAMULLER İMALATI) kadrosu için adayların Makine Elektrik, Elektronik Teknolojisi Raylı Sistemler Makine, Raylı Sistemler Elektrik Elektronik İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Mekatronik mezunu olması gerekmektedir.

KAYNAKÇI (OKSİJEN VE ELEKTRİK) kadrosu için 2 Yıllık Meslek Yüksek Okullarının Herhangi birinden Mezun Olmak “Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0010–3)” veya “12UY0053–3 Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı (Seviye 3) belgesi” istenecektir.

VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜ İLANINA (TCDD Taşımacılık AŞ unvanı: Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü) başvuru yapacakların Herhangi bir önlisans bölümünden mezun olması gerekmektedir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

KPSS ŞARTI

Kamuya yapılan işçi alımındailkokul ve lise mezunlarında sınav şartı aranmaz. Lisans ve Ön Lisans mezunu adayların ise KPSS 'den en az 60 almış olması gerekmektedir. 

İLAN BAŞVURUSU BAŞLADIĞI ANDA VE TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN