Süleyman Demirel Üniversitesi 70 Sürekli İşçi Alımı Yapacak

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda İŞKUR aracılığıyla 70 sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan , kura ile yapılacak işçi alımı için başvuru bilgileri yazımızda.

Süleyman Demirel Üniversitesi 70 Sürekli İşçi Alımı Yapacak

Süleyman Demirel Üniversitesi 70 işçi alacak.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Rektörlük tarafından yayımlanan duyuruda Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetler personel ile Koruma ve Güvenlik Hizmetleri personeli kadrolarına kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunlaır arasındna yapılacak sürekli işçi alımınd başvuru bilgileri şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlan başvuru genel şartları şu şekilde:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında vardiyalı çalışmaya ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

- Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu olmamak.

- Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

- Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümlerden mezun olmak.

- Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine göre yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Başvuru talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular işe alım sürecinin her aşamasında reddedilebileceği gibi başvuru esnasında şartları taşıyıp, sonradan talep şartlarından birinin herhangi bir şekilde yitirilmesinde iş akdi haklı nedenle fesih edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

- İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan işçilere 2 (iki) ay deneme süresi uygulanacaktır. Bu süre içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.

Başvuru özel şartları ise şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 8 ile 13 Temmuz 2020 tarihleri arasında müracaatını yapması gerekmektedir. 

KAMU İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN