Sahil Güvenlik 30 İşçi Alımı Yapacak.. İlkokul-Ortaokul ve Lise Mezunu

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından işçi alımı yapılacağına yer verildi.

Sahil Güvenlik 30 İşçi Alımı Yapacak.. İlkokul-Ortaokul ve Lise Mezunu

Sahil Güvenlik Komutanlığı 30 işçi alacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

İlkokul, ortaokul ve lise mezunu adaylar arasından yapılacak işçi alımında başvuru detayları kamub bülteninde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

- Türk Vatandaşı olmak

- 18 yaşını tamamlamış olmak, 36 yaşından büyük olmamak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar).

- İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibarı ile mezun olmuş olmak.

- Affa Uğramış olsa bile Devletin Güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklma veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

- Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya guruplara ya da terör örgütlere üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

- Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırılmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

- Kurumsal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

- Yaptırılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak

ALIM YAPILAN KADROLAR VE BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

6 MOTORCU ALIMI

BAŞVURU TARİHİ

Sahil Güvenlik Komutanlığı 30 işçi alımı başvurusu İşKUR üzerinden alınacak. Başvurular 02 Aralık - 6 Aralık 2019 tarihleri arasında alınacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak istiyorsanız mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN