Sağlık Bakanlığı'na Kadın-Erkek Ortaöğretim Mezunu Yüzlerce Personel Alınıyor, Kura Sonuç Tarihi Netleşti

T.C. Sağlık Bakanlığı'na en az ortaöğretim mezunu kadın-erkek yüzlerce kadrolu işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura sonuç tarihi ve kuranın çekileceği yer belli oldu.

Sağlık Bakanlığı'na Kadın-Erkek Ortaöğretim Mezunu Yüzlerce Personel Alınıyor, Kura Sonuç Tarihi Netleşti

Sağlık Bakanlığı'na Ortaöğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı Kura Sonuç Tarihi

Sağlık Bakanlığı'nın 6 bin 409 sürekli işçi alımı için başvuru yapan adaylar başvuru sonuçları ve kura işlemleriyle ilgili beklemeye başladılar. 4 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona eren Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru sürecine ilgi yoğundu. Aralık ayı sonunda başlayan ve 4 Ocak 2019 itibariyle sona eren Sağlık Bakanlığı personel alımına lise düzeyinden başvuru yapan adaylar kura sonuçlarını 15 Ocak 2019 tarihinde öğrenebilecekler. Kura çekilişi 15 Ocak 2019'da başkentte yapılacak. Sağlık Bakanlığı'nca daimi işçi statüsünde istihdam edilecek personellerin görev yerleri İl Sağlık Müdürlükleri tarafından yapılacak.

HANGİ ŞEHİRLERDE İSTİHDAM EDİLECEKLER?

Güvenlik görevlisi alımı , Adana, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bingöl , Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul , Kahramanmaraş, Karabük, Karaman , Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehirhttps://PLAY.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni , Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Trabzon Sosyalleştirme Bölgelerine yapılacak. Kura sonuçları açıklandığı anda siz değerli ziyaretçilerimizi www.kamubulteni.com uygulaması üzerinden bilgilendireceğiz. 

KAMUBÜLTENİ'Nİ HEMEN İNDİR!

YENİ PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'na yayımlanacak yeni ilanlarla çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtiliyor. İlanlar yayımlandığı anda haberdar olmak, diğer memur ve işçi adaylarıyla iletişime geçerek fikir alışverişinde bulunmak, gündemdeki haberleri takip etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı grubuna girebilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.