Sağlık Bakanlığı Hastanelere İşçi Alımında Sevindiren Son Dakika Haberi

Sağlık Bakanlığı 2021 yılı kamu işçisi alımı için son dakika bilgisi geldi. Gelen bilgilere göre alım için görüşmelerin başladığı, eksik kadroların belirlenmesinin ardından ilana çıkılacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı Hastanelere İşçi Alımında Sevindiren Son Dakika Haberi

Sağlık Bakanlığı işçi alımı hakkında son dakika gelişmesi.

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelere, sağlık kuruluşlarına en az ilköğretim mezunu adaylar arasından işçi alımları önümüzdeki süreçte de devam edecek. Binlerce kamu işçisi adayı, hastanelere 2021 yılında işçi alımı yapılacak mı sorusunu sordu. Biz de adayların kafasındaki soruları yanıtlamak üzere bu yazımızı kaleme aldık.

GÖRÜŞMELER YAPILDI: ALIM OLACAK

Edindiğimiz son bilgilere göre hastanelere 4/D kamu işçisi alımı bu sene olacak. Bu konuda görüşmelerin yapıldığı ve hastanelerden sayı istendiği öğrenildi. Yeni açılan hastanelerde eksik olduğu bildirilirken; eksiklerin belirlenmesi , kadro dağılımının yapılması sonrası ilana çıkılacağı öğrenildi. Alımın yapılacağının kesinleşmesi, işçi alımını bekleyen adayları sevindirdi.

30 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sağlık personeli kadrolarına 30 bin alım planlandığı, ancak duruma göre bu sayının artırılacağı bildirilirken; işçi kadrolarına alım sayısının önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi. Sayı belli olduğunda, ilan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

HANGİ KADROLARA ALIM OLACAK?

Güvenlik görevlisi, temizlik personeli, hasta bakım personeli, hizmetli, klinik destek elemanı, bakım onarım personeli ve diğer işçi kadrolarına alım bekleniyor. Alımlarda ikamet şartı olacak. Bu nedenle alımın yapıldığı şehirde ikamet edenler başvuru yapabilecek. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN