Sağlık Bakanlığı 81 Şehre İşçi Alımı Yapacak-İşte Kritik Süreç

Kritik süreçte sona gelindi. Sağlık Bakanlığı kadrolu işçi alımı için süreçte sona gelindi. İl Sağlık Müdürlüklerinin talepleri iletmesi için son saatlere girildi.

Sağlık Bakanlığı 81 Şehre İşçi Alımı Yapacak-İşte Kritik Süreç

Sağlık işçisi alımında bilgi geldi.

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı kadrolu işçi alımı ile ilgili son dakika bilgisi geldi. İl Sağlık Müdürlüğü kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre müdürlüklerin , işçi alımında 3 Aralık 2019 günü mesai bitimine kadar kadroları bakanlığa bildireceği öğrenildi.

KADROLU ALIM OLACAK

Geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı mezuniyet şartı olmadan , ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından kadrolu işçi alımı yapmıştı. Şoför, güvenlik görevlisi, sekreter, temizlik görevlisi, sıhhi tesisatçı, inşaat boyacısı, marangoz, ambulans sürücüsü, Bilgisayar personeli, biyomedikal cihaz teknolojileri servisi destek elemanı, elektrikçi, hasta karşılama personeli, klinik destek elemanı, yardımcı klinik personeli, veri giriş personeli gibi kadrolara yapılacak personel alımında ilan hazırlığında son aşamaya girildi.

Kadın-erkek diğer adaylar bu adreste >> TIKLA-KATIL

3 ARALIK 2019 'DA BAKANLIĞA SUNULACAK

Sağlık işçisi alımında il sağlık müdürlükleri, taleplerini 3 Aralık 2019 'a kadar Bakanlığa iletecek. taleplerin iletilmesinin ardından bakanlık kadro dağılımını belirleyecek ve kılavuzu hazırlayacak.

Bu sürece göre bakacak olursak Aralık ayı sonunda ya da Ocak 2020 'de ilanın gelmesi bekleniyor. 

İLAN GELDİĞİNDE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN