Sağlık Bakanlığı 1.468 Sürekli İşçi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı

Sağlık Bakanlığı tarafından sürekli işçi (Temizlik personeli) kadrosu için yapılacak 1.468 personel alımı hakkında kura duyurusu yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı 1.468 Sürekli İşçi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı

Yayımlanan duyuruda Eski Hükümlü/TMY statüsünde alımı yapılacak 1.468 sürekli işçi için kura çekim işleminin bugün saat 10.00’da başladığı duyuruldu. 26/12/2022 – 30/12/2022 tarihleri arasında başvuruları alınan kadrolarda kuraya katılacak kişilerin listesi belli oldu.

Sınava alınacak adayların listesi; İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan öncelikli statüsü dışındaki başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı asıl ve dört katı yedek aday noter huzurunda kura ile belirlenecektir.

Kura Çekimi Ne Zaman

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile Noter huzurunda 12 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00'da Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Kura çekilişine Bakanlığın Merkez Teşkilatı ile başlanacak olup, daha sonra illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı yapılacaktır.

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanacağından, kuraya katılımcı alınmayacaktır.

Kura sonuçları aynı gün saat 17:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli hakkına sahip başvuran aday sayısı münhal kadro sayısının dört katını geçmediğinden, bu adaylar doğrudan sözlü sınava katılabileceklerdir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /