Sağlık Bakanlığı 14 Bin İşçi Alımına Bu Telefon Numarası Üzerinden Başvurular Başladı

Hastanelere İŞKUR üzerinden yapılan personel alımında başvurular telefondan yapılabiliyor. İŞKUR çağrı merkezini arayarak ilana başvuru yapabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı 14 Bin İşçi Alımına Bu Telefon Numarası Üzerinden Başvurular Başladı

İŞKUR hastanelere sağlık personeli alımı telefon numarası.

Sağlık Bakanlığı, hastanelere 14 bin işçi alımı yapıyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan işçi alımında başvurular bugün başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar, müracaatlarını nasıl yapacaklarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda başvuru detaylarına yer verdik.

BAŞVURU ŞARTLARI VE ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

İŞKUR üzerinden hastanelere yapılan 14 bin işçi alımına başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar, alım yapılan kadrolar, illere göre sayı dağılımı ve internet üzerinden yapılan başvuru için TIKLAYIN

TELEFONDAN BAŞVURU

İŞKUR hastanelere personel alımına başvurular telefon üzerinden de yapılabiliyor. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR 'un çağrı merkezi olan 170 'i araması ve başvurusunu bu numara üzerinden yapması gerekmektedir. 

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yapacağınız kadroyu , şehri yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilir,  kafanıza takılan soruları yazabilirsiniz.

İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN