Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi En Az İlköğretim Mezunu Kamu İşçisi Alımı Yapıyor

Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, kendisine bağlı birimlerde çalıştırmak üzere en az ilkokul mezunu şartıyla 9 geçici kamu işçisi alımı yapacak..

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi En Az İlköğretim Mezunu Kamu İşçisi Alımı Yapıyor

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi En Az İlkokul Mezunu Kamu İşçisi Alımı Yapıyor 

Üniversiteler personel alım ilanları duyurmaya devam ederken, kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, kendisine bağlı birimlerde çalıştırmak üzere en az ilkokul mezunu şartıyla 9 geçici kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. 

Başvuru tarihi 

Adaylar başvurularını 19 - 20 Eylül 2022 tarihleri arasında  İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından alacakları Geçici İşçi Alımı Başvuru Formu ve 1 fotoğraf ile şahsen yapabilecekler. Posta, kargo ve kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

En az ilkokul mezunu şartı aranıyor

Yayımlanan alım ilanına göre başvuru yapanların T.C. vatandaşı ve en az ilköğretim okulu mezunu (ilkokul mezunu dâhil) olmaları gerekir.

Başvuru şartları neler ? 

  1. Sadece erkek adaylar başvurabilirler.
  2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran adaylar bu ilana başvurabilir. (19.09.2004 öncesi doğanlar)
  3. Başvuru yapanların T.C. vatandaşı ve en az ilköğretim okulu mezunu (ilkokul mezunu dâhil) olmaları gerekir.
  4. Emekli, öğrenci (açık öğretim hariç), iş akdi askıda olanlar, adli sicil kaydı olanlar ve 2022 yılı içerisinde geçici işçi olarak Üniversitede çalışan adaylar bu alım için başvuru yapamazlar.
  5. Başvuru tarihi itibari ile 50 yaşına dolduran kişiler bu ilana başvuramazlar. (19.09.1972 tarihinden sora doğanlar ilana başvurabilir.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi En Az İlkokul Mezunu Kamu İşçisi Alımı ilanının detaylarına ve tam duyuru metnine ulaşmak için TIKLAYIN