Orman Genel Müdürlüğü 700 İşçi Alımı Adım Adım İŞKUR Başvurusu (OGM 78 Şehre İşçi Alımı İş İlanı)

İ;ŞKUR üzerinden kamuya en az ilkokul mezunu 700 işçi alımı yapılıyor. Bugün başlayan ve 10 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek başvurular internet üzerinden alınıyor. KPSS şartı olmadan yapılan kamu işçisi alımında adaylar 78 şehirde çalıştırılacak. İşte başvuru bilgileri.

Orman Genel Müdürlüğü 700 İşçi Alımı Adım Adım İŞKUR Başvurusu (OGM 78 Şehre İşçi Alımı İş İlanı)

İşte OGM 700 işçi alımı adım adım başvuru.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 700 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilan metni sonrası İŞKUR 'da yayımlanan duyuruda başvuruların bugün başladığına yer verildi. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda başvuru bilgilerimize yer verdik. 

ilanlar yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

700 İŞÇİ ALIMI DUYURUSU

OGM işçi alımı duyurusu şu şekilde:

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere İş Makinesi Operatörü 200 adet, Greyder Operatörü 200 adet, Ekskavatör Operatörü 200 adet, Dozer Operatörü 60 adet ve Traktör Operatörü 40 adet olmak üzere toplamda 700 adet Belirsiz Süreli (daimi) işçi alımı yapılacaktır

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecektir. Bu ilanlar 04-10/08/2020 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır. İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

BAŞVURU

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu yapması gerekmektedir:

esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Açılan sayfada iş arayan kısmından girişinizi yapın.

İŞKUR şifreniz yoksa e Devlet girişi kısmından giriş yaparak İŞKUR kaydı oluşturabilirsiniz. 

İŞKUR kaydı yaptıktan sonra İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Daha sonra iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

İŞKUR üğzerinden kamuya yapılan personel alımları aşağıda sıralanacaktır. 

KAMU İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA