Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS'siz İşçi Alımı Başvurusu Başladı (Güvenlik-Hasta Bakımı ve Temizlik Personeli)

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuruda KPSS puan şartı olmadan işçi alımı yapılacağına yer verildi. En az ortaöğretim mezunu adaylar arasından yapılan personel işçi alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS'siz İşçi Alımı Başvurusu Başladı (Güvenlik-Hasta Bakımı ve Temizlik Personeli)

Ondokuz Mayıs Üniversitesi işçi alımı başvurusu başladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafındna bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunlarından işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılacak işçi alımında başvuru bilgileri kamubulteni.com'da.

Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi) ne bağlı Samsun ili ve ilçelerindeki bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacak personel alımında adaylar koruma ve güvenlik personeli, temizlik personeli, Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi kadrolarında istihdam edilecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

- İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

- Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (ruhsal ve fiziksel) olmaması gerekmektedir. Başvuran adaylar bu şartları kabul etmiş sayılacaktır. (atamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

- Adayların yirmidört saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekanlarda çalışmasına engel durumunun olmaması.

- İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok 2 (iki) ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süreleri beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.

- Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir. (Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.)

- Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötü kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. 

ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU BAŞLADI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu İŞKUR 'dan yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki bağlantıya tıklayın ve açılan İŞKUR sayfasında iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Burada işyeri unvanı yazan kısma ONDOKUZ MAYIZ yazıp ARA butonuna tıklayın. 

Kamu ilanları yayımlandı. Takip için TIKLAYIN